vidaXL 46326 Pepita.hu 

vidaXL 46326 Pepita.hu 

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-06-29): 37290.00

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Kerti asztal

DAJAR Pizzara 115x70 cm Kerti asztal 54 490 Ft-tól DAJAR Pizzara 115x70 cm ROJAPLAST ZWMT-51 Kerti asztal 41 070 Ft-tól ROJAPLAST ZWMT-51 Keter Allibert Baltimore Kerti asztal 35 990 Ft-tól Keter Allibert Baltimore Keter Allibert Lyon Kerti asztal 35 990 Ft-tól Keter Allibert Lyon

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Szín Szürke

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Tömör akácfa összecsukható erkélyasztal 90x50x74 cm

Ez az összecsukható erkélyasztal rusztikus hangulatával remek darabja lesz erkélyének, teraszának vagy udvarának. Dohányzóasztalként használva teheti rá az italokat, de munkapultként hasznosítva a kerti szerszámoknak és cserepes növényeknek is praktikus. Tömör akácfából, szürke antikolt felületkezeléssel készült kültéri asztalunk időjárásálló és könnyen karbantartható. Az erkélyasztal a helytakarékosság érdekében használaton kívül összecsukható. A terméket össze kell szerelni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fa természetes anyag, így előfordulhatnak rajta tökéletlenségek.
  • Anyaga: tömör akácfa antikolt szürke felületkezeléssel
  • Mérete: 90 x 50 x 74 cm (Ho x Szé x Ma)
  • A helytakarékosság érdekében könnyedén összecsukható.


Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.